organisatieadviseur

raax kiest, verbindt, maakt waar. raax raakt.

raax ...begeleidt, ondersteunt en adviseert bij (ICT-)organisatieveranderingen in de zorg. Binnen raax geloven we in de kracht van het verschil; in aanak, competenties en stijl. De combinatie hiervan leidt tot de mooiste resultaten.

Wij zoeken

Jij wordt organisatieadviseur, maar kunt ook de positie van projectmanager invullen bij onze klanten. Niet op detacheringsbasis maar in de rol van adviseur van een bestuurder/MT en de uitvoerende medewerkers.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt en adviseert onze klanten (zorg- en overheidsinstellingen) in heel Nederland bij (ICT)-organisatieveranderingen. Als adviseur werk je altijd bij meerdere klanten tegelijk, in wisselende klantteams. Kernwaarde die centraal staat in onze aanpak is 'samen'. Want wij geloven erin dat de succesvolste resultaten behaald worden door krachten te bundelen, vanuit raax maar ook met de klant.

Wie ben jij?

Dat weet jij, want je kent jezelf en weet wanneer jij het beste tot je recht komt.
Je houdt ervan mensen mee te nemen in een verandering. Je hebt hierbij aandacht voor de onderstroom en hoe daarmee om te gaan. Je brengt rust in dynamische trajecten en weet door een projectmatige aanpak structuur in chaos te scheppen, zonder star te zijn. Je weet wat er leeft, door écht en met aandacht te verbinden met klanten en collega's. Je ervaring en zelfkennis geven je de kracht om met lef de vinger op de zere plek te leggen en (on)gevraagd te adviseren.
Jij wordt uitgedaagd wanneer je op zoek kan gaan naar de vraag achter de vraag en kan denken in mogelijkheden; hoe kan het wel? Je houdt ervan de ene keer vanuit je conceptuele denkvermogen mee te denken in het vormen van een visie of strategie en de andere keer vanuit een pragmatische instelling de handen uit de mouwen te steken en de klant concreet verder te helpen.
Je wilt het beste uit jezelf halen in samenwerking met collega's en klanten. In een afwisselende werkomgeving ben jij op je plek maar je bent ook in staat om voor jezelf en anderen rust en ontspanning te creëren. Je hebt plezier in je werk en deelt adat met je collega's. Je houdt van een uitdaging en als je die bent aangegaan geef je niet op. En als er iets misgaat? Dan kijk jij ook in de spiegel.
Je hebt zin om mee te bouwen, bij onze klanten en aan onze organisatie.

Jouw achtergrond en ervaring

Jij vertaalt 'waarde voor een klant toevoegen' naar afmaken.

Je...

  • hebt een relevante opleiding op universitair/MBA-niveau;
  • bent een ervaren professional met bewezen (inhoudelijk) ervaring op medior/senior niveau op het gebied van verandermanagement met focus op het gebied van gedrag en cultuur;
  • hebt aantoonbare succesvolle praktijkervaring met het begeleiden van projecten en (organisatie)veranderingstrajecten binnen het sociale domein (zorg en overheid);
  • hebt affiniteit met ICT;
  • bent in staat een rol te vervullen als strategisch gesprekspartner voor Raad van Bestuur en MT;
  • bent flexibel qua reizen; onze thuisbasis is in Maarn, onze klanten zijn door het hele land gevestigd.

Wat bieden we jou?

We vragen best wat, maar we hebben ook veel te bieden:

  • Een dynamische werkomgeving waarin je met echt leuke collega's samenwerkt, ontwikkelt en groeit!
  • Een werkplek waar work-life balance niet alleen maar een marketingstatement is.
  • Een uitdagende klantenportefeuille door heel Nederland en een prachtige thuisbasis in het landelijke maar centraal gelegen Maarn.
  • En - natuurlijk - een marktconform salaris, een leaseauto, een laptop en een telefoon.

Bij raax sturen we op output. We kijken daarom samen onder welke voorwaarden jij tot je beste resultaten komt. Dat betekent dat we ons flexibel opstellen, bijvoorbeeld t.a.v. het aantal uren dat je wilt werken.

Ben je geraaxt?

Word jij enthousiast van ons en deze functie? Herken jij jezelf in dit profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Laat de kans om een match te maken dan niet lopen en reageer uiterlijk 20 april 2018. Als wij die match ook zien, gaan we graag in gesprek!

Bel nu