raax

Onze mensen

Sander Boon

organisatieadviseur
sander.boon@raax.nl

Wat mij opvalt is dat ICT voor veel zorgorganisaties eerder een last is dan een lust. Eén van de redenen daarvoor is hoe (duidelijk) de verandervraag wordt gesteld aan de leverancier. Het vooraf ontwikkelen van een visie is daar onderdeel van. Daar help ik het verschil te maken.

Als organisatieadviseur ligt mijn kracht bij business analyse. Mijn hart gaat sneller kloppen van het begrijpen wat de (ICT-)verandering bijdraagt aan de (bedrijfs)doelstellingen en aan de ontwikkeling van het bedrijf als geheel.

Wat draagt de verandering bij aan uw doelstellingen?

Duidelijk opdrachtgeverschap

De afgelopen 15 jaar ben ik betrokken geweest bij tal van projecten waarin vernieuwing en ICT centraal stonden. Ik breng o.a. de IST en SOLL in kaart (hoe is de situatie nu en hoe zou u het willen?) en stel business cases op. Ook vertaal ik de gewenste verandering in duidelijke specificaties voor de leverancier (en andere betrokken partijen). Zodanig dat dit bijdraagt aan het behalen van de geschetste visie.

Iedereen op één lijn

Want dat is waar raax specialist in is: zorgorganisaties helpen bij het invullen van duidelijk opdrachtgeverschap en het formuleren en delen van de verwachtingen. Zowel naar de klant als de leverancier(s). Per slot van rekening willen we iedereen op één lijn krijgen en zorgen we ervoor dat zorgorganisaties uiteindelijk zelf in staat zijn om de regie te pakken.

Over Sander

Laten we kennismaken!

Benieuwd wat raax voor uw zorgorganisatie kan betekenen? Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel nu