raax

Onze mensen

Henk Janssen

senior organisatieadviseur
henk.janssen@raax.nl

Als organisatieadviseur en projectmanager bij raax ondersteun ik u graag met uw (ICT-)verandertraject. Ik krijg er energie van als dat elke dag iets beter gaat. Want veranderingen of verbeteringen komen niet plotsklaps, maar gaan stap voor stap.

Succesvol veranderen vraagt om een doordachte strategie. Toch zie ik in zorgorganisaties vaak een afstand tussen de strategie en degene die deze moet uitvoeren. Hoe komt u van de gekozen strategie naar de realisatie daarvan? Dat is waar ik graag bij help.

Scherpe keuzes maken

Tegelijk worden budgetten in het sociaal domein alleen maar kleiner. Dan is het zaak om slim om te gaan met de beschikbare middelen. En scherpe keuzes te maken: welke ICT-oplossingen kiest u? En welke projecten wilt u uitvoeren?

Portfoliomanagement is ‘chefsache’

Aandacht voor projectportfolio

Leg de loep eens op uw projectportfolio. Welke projecten ondersteunen de strategie? Portfoliomanagement is ‘chefsache’: geen hobby van de ICT-afdeling, maar een directe verantwoordelijkheid van de bestuurder. Hiermee stuurt u rechtstreeks zowel de projecten als de veranderingen in uw organisatie.

Ik geef u een frisse blik op uw projectportfolio. En help samen met mijn collega’s uw project(en) in goede banen te leiden. Op zowel inhoudelijk, verandertechnisch als projectmatig niveau. Zodat u uiteindelijk zelf de regie kunt pakken.

Over Henk:

Kennismaken?

Benieuwd wat raax voor uw zorgorganisatie kan betekenen? Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel nu