raax

Onze mensen

Bas van de Griek

Eigenaar, medeoprichter, ondernemer, coach, spreker
bas.vandegriek@raax.nl

Optimale zorg bieden. Bevlogen en gekwalificeerd talent vinden. Voldoen aan een continu veranderende wereld. En dat alles tegen minder kosten. Als zorgorganisatie staat u voor belangrijke uitdagingen. Dat vraagt om innovatie, het anders inrichten van de eigen organisatie én vaak ook om modernisering van ICT.

Als medeoprichter van raax heb ik tal van zorgorganisaties ondersteund met verandertrajecten. Eén van de mooiste samenwerkingen was met een ouderenzorgorganisatie, waar we in één jaar de complete informatievoorziening hebben vervangen én gemoderniseerd. Het resultaat: blije medewerkers die zich goed kunnen richten op hun zorgtaken. Omdat ze ondersteund worden door snelle en goed functionerende systemen, die ze eenvoudig vinden in het gebruik.

Zie veranderen als een avontuur

Veranderen: een avontuur

Regie voeren over een organisatieverandering of ICT-transitie is niet iets wat u er ‘zomaar’ even bij doet. Zie veranderen als een avontuur. Heb vertrouwen, ga het aan, doe het samen, ervaar wat werkt, laat los wat niet gaat. Want als visie, lef en daadkracht hand in hand gaan, ontstaan er mooie dingen. Bij raax helpen we u hier graag bij, met een combinatie van doordachte verander-, proces- en ICT-begeleiding.

Over Bas:

Laten we kennismaken!

Benieuwd wat raax voor uw zorgorganisatie kan betekenen? Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel nu