raax

Onze mensen

Rob van Brummelen

senior organisatieadviseur
rob.vanbrummelen@raax.nl

Vraagstukken los je samen op. Mijn uitdaging is om samen met u te kijken naar het daadwerkelijke vraagstuk en zo tot de best mogelijke oplossing te komen. Graag zorg ik voor de verbinding: dit vormt de basis voor een optimale samenwerking. En voor creatieve oplossingen, die gedragen worden door de gehele organisatie.

Ik krijg energie van het vertalen van (complexe) businessvraagstukken naar de best passende IT-oplossing. Het terugbrengen van de complexiteit naar een oplossing in heldere en begrijpelijke taal voor zowel de business als IT, vind ik inspirerend!

Oog voor diverse invalshoeken

Vanuit mijn achtergrond en door mijn jarenlange ervaring als informatie- en IT-manager in de zorgsector, benader ik vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken. Ik ken de business en IT-processen van binnenuit en ben op mijn best als er op dit snijvlak het nodige aan de hand is.

Hoe brengt u mensen, processen en technologie samen?

Weloverwogen keuzes

Ik kijk ernaar uit om u te helpen met het doorgronden en oplossen van uw business- en IT-vraagstukken. En ervoor te zorgen dat IT ingezet wordt voor nóg betere zorg en business, waarbij de IT uw strategie faciliteert. Graag help ik u weloverwogen keuzes te maken, zodat u uiteindelijk zelf de regie pakt over uw business en IT-transitie.

Over Rob:

Laten we kennismaken!

Benieuwd wat raax voor uw zorgorganisatie kan betekenen? Ik kom graag met u in contact om samen met u het verschil te maken. Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel nu