samen

Eén van onze kernwaarden is ‘samen’. Dat interpreteren we graag ruim. Samen betekent voor raax bijvoorbeeld dat we onderdeel zijn van een samenleving. Elke dag proberen we via het werk dat we doen, een - bescheiden - steentje bij te dragen aan een bétere samenleving. Maar we willen graag meer doen.

Vrijwilligersproject? Goed doel? Zet ons in!

Eén dag per jaar gaan we een stap verder. Als team - want ook dat is samen - zetten we ons die dag in voor een goed doel in de zorg. Kosteloos natuurlijk. De zorg, de branche waarin we dagelijks werken, kan vrijwilligers immers goed gebruiken. Bovendien laat het zien waar we als raax voor staan: ict voor mensen.

Heeft, of kent u een goed doel waar we ons voor kunnen inzetten? Laat het weten. Stuur een mail naar info@raax.nl en vertel ons waarom juist dat goede doel, onze inzet verdient. Het mag van alles zijn. Opknappen, helpen, invallen, bouwen, alles. Per jaar kiezen wij één inzending die ons het meeste raakt. Dat doel kan uitzien naar onze komst.

We horen u graag, bellen mag ook

Daarnaast

Naast onze actieve bijdrage, leveren we ook graag een ander soort bijdrage. Aan het begin van elk jaar kiezen we in de maand januari samen een goed doel dat we financieel steunen middels een donatie.

Begin januari 2017 was dat Stichting ‘Stop MS bij Romaike’. Haar dappere strijd voor een waardevol leven om bijvoorbeeld zelf voor haar dochtertje te kunnen blijven zorgen en hoe ze hiermee omgaat raakt ons diep. We leveren hier dan ook graag een bijdrage aan en wensen haar heel veel succes en sterkte!! Lees ook haar aangrijpende verhaal: www.stopmsbijromaike.nl.

www.stopmsbijromaike.nl

MVO

Wij houden van ganzen. En van eenden. En van bomen. Eigenlijk van vanalles wat bij de natuur hoort. Daarom vinden we onderstaand filmpje leuk. En kopen we, en lopen we in de jassen die erbij horen. Gewoon. Omdat ook dát bij ons past.