raax

Projecten

Tactus Verslavingszorg

In 2017 besluit Tactus Verslavingszorg dat het tijd is voor een herziene visie, inclusief een nieuwe organisatiestructuur. Minder hiërarchisch, met méér zeggenschap voor de zorginhoud. raax begeleidde het ontwikkeltraject. Jeannette Ooink, senior communicatiespecialist bij Tactus: “De verandering is goed in gang gezet.”

Als Tactus Verslavingszorg eind 2017 raax inschakelt, heeft de organisatie nog...

Lees verder

Nederlandse Rode Kruis

In de zomer van 2018 gaat het Nederlandse Rode Kruis op zoek naar een nieuwe ICT-leverancier. raax begeleidt de leveranciersselectie. Nog geen halfjaar later is de ideale partner gevonden. Hans Goedhart, manager Informatie Voorziening & ICT: “Mede dankzij raax vonden we een partij die past bij onze visie, cultuur en waarden.”

Prettig werken in een cloudbased omgeving, met geheel vernieuwde werkplekken. Hiervoor zocht...

Lees verder

De Wever

Eind 2018 zijn ouderenzorgorganisatie De Wever en IT-leverancier RAM Infotechnology het erover eens: om deze samenwerking te laten slagen, is een feitenanalyse van een onafhankelijke partij noodzakelijk. Een halfjaar later kunnen beide partijen vol vertrouwen met elkaar verder. Chantal Beks, RvB-lid van De Wever en Dirk Fabels, directeur van RAM Infotechnology: “raax trad op als mediator en ondersteunde met eerlijke adviezen en scherpe interventies.”

Het is eind 2017 als De Wever...

Lees verder

Park Zuiderhout

Er is veel animo om in Park Zuiderhout te wonen ... en dat is niet vreemd. De woon- en zorgorganisatie in het Brabantse Teteringen biedt behalve een prachtige woonomgeving met zorg op maat allerlei voorzieningen en activiteiten die helpen om ‘het leven te vieren’. En dat is...

Lees verder

Van Neysel

Ook in het traject bij Van Neynsel, een ouderenorganisatie in Den Bosch en Vught, waren er voldoende uitdagingen. Het raax team heeft Van Neynsel begeleid bij een migratie naar een nieuwe cloud werkplek. Samen met het Van Neynsel team en de nieuwe ICT leverancier...

Lees verder

Tactus Verslavingszorg
Nederlandse Rode Kruis
De Wever
Park Zuiderhout
Van Neynsel
Markenheem
Groenhuysen
Opella
ViVa! Zorggroep
Zorgfederatie Oldenzaal
Zorggroep Almere
Zorggroep Groningen
Zorggroep Sint Maarten

Laten we kennismaken

Vertel ons uw uitdaging, dan reflecteren wij daarop vanuit onze kennis en ervaring. Geheel vrijblijvend. Wedden dat we u minstens één eye-opener kunnen geven?

Laten we kennismaken