raax

Blogs

raax: van pionier naar volwassen adviesorganisatie

Samen met mijn collega’s, raax van de pioniersfase naar de volwassenheidsfase brengen. raax op de kaart zetten als hét organisatieadviesbureau in de zorgsector. Dat zorgorganisaties het verschil laat maken met succesvolle verandertrajecten. Hier zet ik mij voor in, als kersverse directeur sales, marketing en communicatie.

Door Robert Stoop
29-11-2019

Wat mij zo aanspreekt aan raax, is dat de focus op het menselijke en veranderkundige component ligt. In veel (ICT-)adviesorganisaties wordt met name gekeken naar de techniek en het implementeren van applicaties. Wat je vaak ziet is dat een verandertraject dan lang niet altijd landt bij de eindgebruikers. Zonde. Ik vind het waardevol dat ik hierin nu ook het verschil kan helpen maken.

Professionaliseringsslag

Deze functie is een fantastische nieuwe stap in mijn loopbaan. Bij mijn vorige werkgever was ik commercieel verantwoordelijk en heb ik de organisatie ook ondersteund in hun professionaliseringsslag. Ik heb er ontzettend veel zin in om deze ervaring nu ook in te zetten bij raax.

Enthousiast team

Toen ik het kantoor van raax voor het eerst binnenstapte, was ik direct enthousiast. Er heerst een ontspannen sfeer en ik trof een bevlogen, professioneel team aan. Vol energie en creativiteit. Zo heeft elke collega een eigen moodboard met ontwikkelplannen, actuele projecten en planningen. Sprekend en leuk om te zien.

Bijpraten tijdens een wandeling

Prettige bijkomstigheid: mijn nieuwe werkplek! Ons kantoor bevindt zich op een prachtige locatie, direct naast het bos. Ideaal om inspiratie op te doen, met elkaar kennis te maken of bij te praten tijdens een wandeling.

Professionaliseringsslag

Als nieuwe collega zal ik raax dus gaan ondersteunen in de stap naar volwassenheid. Met een duidelijke structuur en een verdere professionaliseringsslag op het gebied van marketing, sales en productontwikkeling. Ook ga ik aan de slag met relatiemanagement en new business. Ik hoop zoveel mogelijk om tafel te gaan met bestaande en nieuwe relaties. Hoe kunnen we als raax nog beter ondersteunen? Ik kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s zorgorganisaties verder te brengen!

Laten we kennismaken

Vertel ons uw uitdaging, dan gaan we daarover graag met u in gesprek vanuit onze kennis en ervaring. Geheel vrijblijvend. Wedden dat we u minstens één eye-opener kunnen geven?

Laten we kennismaken!