raax

Blogs

Van ICT-manager naar senior organisatieadviseur bij raax

Sinds 1 oktober versterk ik het team van raax als senior organisatieadviseur. Hier ondersteun ik organisaties bij het vertalen van (complexe) businessvraagstukken naar de best passende IT-oplossing. Ik vind het een uitdaging om bij te dragen aan nóg betere zorg en bedrijfsprocessen dankzij passende IT, waarbij de organisatie uiteindelijk zelf de regie pakt over de transitie.

Door Rob van Brummelen
24-10-2019

Hoe raax op mijn pad is gekomen? Ik ken Bas en Joost (de eigenaren van raax) al zo’n 20 jaar vanuit het werkveld. Afgelopen jaren hebben we regelmatig samen gewerkt en steeds kwamen we weer tot de slotsom hoe ontzettend veel energie we hiervan krijgen! Zo ook een tijdje geleden, toen we elkaar spraken over onze ambities, raax en de ontwikkelingen in de branche. Kort daarna werd ik gevraagd om raax te ondersteunen als senior organisatieadviseur. Een fantastische kans!

Ervaring in IT… én de zorg

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in zowel de zorg als IT. Vanuit mijn achtergrond en door mijn jarenlange ervaring als informatie- en IT-manager in de zorgsector, weet ik goed wat er speelt in de branche. Ik ken zowel de bedrijfsprocessen als de wensen van zorgprofessionals. Het is waardevol om deze ervaring nu als senior organisatieadviseur bij raax in te zetten.

Vraagstukken doorgronden

Wat mij opvalt is dat organisaties vaak te snel naar de ‘oplossing' kijken, zonder dat het daadwerkelijke vraagstuk op tafel ligt. Ik kijk ernaar uit om organisaties te helpen met het doorgronden en oplossen van de business- en IT-vraagstukken. En bij te dragen aan nog betere zorg en business, waarbij IT de business-strategie faciliteert.

Slagen maken

Ik kijk er enorm naar uit om samen te werken met mijn enthousiaste raax-collega’s. Een compact team biedt veel voordelen en kansen. Echt slagen maken, passende oplossingen bieden en zo organisaties naar volle tevredenheid verder brengen. Bij raax brengen we de complexiteit naar een oplossing in heldere en begrijpelijke taal voor zowel de business als IT, dat geeft mij energie en vind ik inspirerend!

Kennismaken? Neem gerust contact met me op.

Bel nu

Laten we kennismaken

Vertel ons uw uitdaging, dan gaan we daarover graag met u in gesprek vanuit onze kennis en ervaring. Geheel vrijblijvend. Wedden dat we u minstens één eye-opener kunnen geven?

Laten we kennismaken!